Extra tartalom · projekt

Szerelmi háromszögek

wink-poppy-midnight1

Szerelmi háromszögek? Igen kényes téma ez a Prológus bloggereinek a körében, (de úgy általában is) mivel van, aki szereti az ilyen sztorikat, van aki viszont egyenesen gyűlöli őket. Ha olvastátok bloggereink értékeléseit a Wink, Poppy, Midnight könyvről, akkor tudhatjátok, hogy annak is a középpontjában, egy igen furcsa szerelmi háromszög áll, még pedig egy fiú és két lány felállásában. Úgy gondoltuk tehát, hogy ebben a cikkben összegyűjtünk nektek 5 darab olyan könyvet, ahol ez a nem szokványos háromszög előfordul. Fogadjátok sok szeretettel!

szerelemre-castingolva

Fülszöveg:

Ha a legjobb barátod a titkos szerelmed, akkor csapdába estél. Ha elcipeled magaddal egy tévésorozat szereplőválogatására, ne csodálkozz, ha más is meglátja benne, amit te már régen tudsz…Dé, azaz Kozák Dénes egy vagány, kedves srác és iszonyúan jó a humora. Stern Virág pedig arról álmodozik, hogy ne csak jókat dumáljanak, ne csak együtt fűszerezzék újra a menzakaját, hanem Dé maga legyen a nagy Ő. Amikor mindketten egy szappanopera szereplői lesznek, gyökerestül felfordul az életük, és a kettejük közötti szálak is összegubancolódnak. A sztárok világába lépve olyan ellenfelek jelentkeznek, mint a szépséges tinisztár, Szilágyi Dzsenifer.
„És amikor idáig jutottam a tervezgetésben, egy pillanatig nem is értettem, hogy ki fogja meg a karomat és ránt magához, be egyenesen egy lámpaállvány és egy felmosófa közé, egy díszletoszlop mögé, és ki csókol meg úgy, ahogyan még soha senki.”

kihasznalt-alkalom

Fülszöveg:

Olivia Kaspen éppen most jött rá, hogy volt barátja, Caleb Drake elveszítette az emlékezetét. A lány eddig is azzal tett szert kétes hírnévre, hogy előnyt kovácsol a helyzetekből. Most pedig döntenie kell, milyen messzire hajlandó elmenni az ex visszaszerzéséért. Miközben Olivia valódi énje és a nem túl dicső közös múltjuk titokban tartásával birkózik meg, akadályt jelent Caleb kattant új barátnője, Leah Smith. A két bestia őrült versengésbe kezd egy olyan férfiért, aki nem emlékszik egyikükre sem. Oliviának viszont hamarosan szembe kell néznie hazugságainak következményével…

sorok-kozott
Ennél a könyvnél nem a középpontban áll a szerelmi háromszög, de annak is szerepe van benne. Pontosabban, két háromszög is van benne, de az egyik nagyobb központozású.

Fülszöveg:

Reid Alexander hozzászokott, hogy megkapja, amit akar – most pedig épp legújabb szereplőtársát, Emma Pierce-et akarja. Az egész világ fölsorakozik, hogy szépen a kezére játsszon ebben, amíg a külső forgatási helyszínen a fiú két váratlan akadállyal nem kerül szembe: egy ádáz volt barátnővel meg egy szintén Emma kegyeire pályázó vetélytárssal.
Emma Pierce csak most tette meg a nagy lépést, szakított a reklámokkal és televíziós filmekkel, amelyek éveken át foglalkoztatták. Az igazi mozifilmben – a szuperdögös Reid Alexander mellett – kapott főszerep valóra vált álommal ér föl. Emma azonban titkos vágyat rejteget a szívében:
egyszerűen normális lány szeretne lenni.

tuzproba

Fülszöveg:

Az Útvesztő-sorozat második kötete.
Már a sorozat nyitókötetében sem volt éppen leányálom a rejtélyes Próbák első szakasza a gyilkos Útvesztőben. A Tisztás túlélői most újabb titokzatos kalandnak, még kegyetlenebb kísérletnek néznek elébe: vár rájuk a Tűzpróba. Az Útvesztő ugyancsak szenzációs bestsellerré lett folytatásában Thomasra és társaira újabb vérfagyasztó megpróbáltatások várnak. A Föld felszínét hatalmas napkitörések jórészt felperzselték, az emberiséget megtizedelte egy halálos vírus. A fiatalok megtudják, hogy ők is megfertőződtek, ám ha kiállnak egy újabb Próbát, meggyógyulhatnak. Kalandos útjuk során nyoma vész a csapat egyetlen lány tagjának, Teresának, és a fiúk elhatározzák, hogy felkutatják, még ha ez az életükbe kerül is. Halvány fogalmuk sincs róla, micsoda elképesztő veszélyek várnak rájuk…
James Dashner, a világszerte óriási sikert aratott Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt sorozat köteteinek száma utóbb négyre nőtt, ahogy a Sziklás-hegységben élő szerző gyermekeinek száma is. Az Útvesztő és folytatása, a Tűzpróba írója amúgy nem nagy barátja a számoknak, pedig eredetileg könyvelőként dolgozott. Most viszont rendkívül hálás azért, hogy történetek írásából élhet, és úgy tartja, nála nagyobb mázlista kevés van a világon.

just-the-way-you-are
Ez a könyv angol nyelvű, ha jól tudom magyarul nem jelent meg, viszont gondoltam, hogy ha esetleg valaki szeretne angolul ebben a témában olvasni, akkor az is találjon magának kedvére valót.

Fülszöveg:

A baby brought them together — and even though Alli has always loved her strong, sexy husband Sam and the life they’ve made together, she’s now decided to set him free to follow his youthful dreams. For although she worships Sam, it’s no longer enough for her to be wife and lover when she knows she holds so little of his heart.

Sam has always dreamed of a life away from the close-knit world of Tucker’s Landing, but marriage and fatherhood ended all that. Now Sam is torn between what was and what was meant to be. He must decide if it’s time to rekindle the dreams of the past…or accept Alli, and her love, just the way she is.


Ti milyen szerelmi háromszöges könyveket ismertek még ilyen felállásban? Ha szerinted kihagytunk valamit a listából, aminek feltétlenül benne kellett volna lennie, akkor írd meg nekünk. Jó pihenést és szép hétvégét kívánunk mindenkinek!

Lexa

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s