projekt

LOL projekt

lolSzületésnapi hetünk alkalmából újabb projektösszegző bejegyzést hoztunk ma számotokra. Nem is olyan régen, 2016. szeptember 12-18 között a Móra Kiadó LOL sorozatával foglalkoztunk. ami köztudottan fiatal, a romantikus olvasmányokat kedvelő lányoknak íródott könyvekből áll. Ezt nem mindenki tudta értékelni, viszont Timi annál inkább, így egy listát is összeállított olyan regényekről, amik biztosan elnyerik a LOL-rajongók tetszését, sőt, még pár LOL könyv főbb szereplőinek neveiről is gyűjtött érdekes információkat.

Szereted a LOL-Könyveket? Itt van néhány regény, ami talán ugyanannyira a szívedhez nő majd!

Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere

Nem egy tipikus romantikus regény, egy kicsit komolyabb hangvételű, de abszolút élvezhető történet. Ha valaki egy mélyebb tartalmú könyvet olvasna, akkor ne keressen tovább, mert ebben a könyvben meg van minden, amire csak vágyhat.

A két és fél évvel ezelőtti, kimondhatatlan tragédia óta Nastya Kashnikov csupán az árnyéka régi önmagának. Másik városba költözik, elhatározva, hogy titokban tartja sötét múltját, és senkit sem enged közel ma
gához. Terve azonban kudarcot vall, amikor azon kapja magát, hogy megmagyarázhatatlanul vonzza az egyetlen személy, aki ugyanolyan elszigetelt, mint ő maga: Josh Bennett.

Tovább a teljes bejegyzésre


Nevek ereje

Julia: (magyar megfelelője Júlia)
Eredete: latin
Jelentése: Juliusz nemzetségéhez tartozni.
Az életfeladata, hogy áldozatokat vállaljon. Nehezen fogadja el, hogy valamiről mindig le kell mondania. Ezt leginkább a családban tudja megtenni, ha képes értük küzdeni és lemondani az önérvényesítésről. Mindig többet kell adnia, mint amit kap, ezért sokszor áldozatnak érzi magát. Segíteni kell az embereket, gondoskodni, támogatni. Arra született, hogy szeretetet árasszon környezetére. Tehetsége van minden olyan területen, ahol az empátiára szükség van. Érdemes a művészetek felé fordulnia. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli nő. Azonban a csalódásra való késztetés miatt könnyen tehetetlenné és gyengévé válhat. Szüksége van egy olyan párra, aki elfogadja a gondoskodását. Érzéseiben odaadó, tele van romantikával. Veszélye az önkontroll hiánya és az illúziók kergetése lehet.

Tovább a teljes bejegyzésre


RavenS pedig egy, a Szívzűrterápia strébereknek szereplőgárdájával készített karakterinterjúval színesítette a hetet.

LOL hét: Karakterinterjú a Szívzűrterápia strébereknek szereplőgárdájával

Találkozz a Spanish Forks High kockáival!

Karakterismertetők és interjú: Avery Shaw, Grayson Kennedy, Aiden Kennedy, Brandon Campbell, Libby Garrett, Levi Engel, Tara Lindsay, azaz: a Spanish Forks tudósklubjának tagjai

Egy igazi kocka csak annyit ér mint a klubja, így szeretném nektek bemutatni a Spanish Forks Gimnázium tudósklubját, vagy ahogy Grayson nevezi, a kockaklubbot.

(K= kérdező)

K: Szóval, kezdésnek miért nem mutatkoztok be? Mondjátok el a neveteket, a tudósklubban betöltött pozíciótokat, és néhány szót magatokról. Kezdjük a két kedvencünkkel: Avery Shaw és Grayson Kennedy.

Tovább a teljes bejegyzésre


Szegény Uszáma annyira nem találta meg önmagát a regényben, hogy azóta is “olvassa”, és a beígért értékelésével is elmaradt. Pozitívum viszont, hogy azóta lelkesen használja a LOL rövidítést, főleg az Official Vergődő nevet viselő chatcsoportunkban, ahol annak idején Cersei is hű maradt az elnevezéshez, és minden búját-baját megosztotta velünk, amit A titkok és exek éjszakája olvasása okozott neki.

Az akkor még eléggé újnak számító rovatunk, (amely mostanára az egyik kedvencünkké avanzsált) az ImProvizáció, avagy olvasatlan véleményalkotás keretében 3 bloggerünk, Fancsali, Netra és John is ítélkezett egy-egy könyvről első pillantásra.


ImProvizáció: Olvasatlan véleményalkotás LOL Könyvekről

Új rovatunk második részében néhány LOL-Könyvről ImProvizálnak bloggereink.

Jennifer Salvato Doktorski: Lángra lobbant nyár

Fancsali

Nos, a borító és a fülszöveg alapján ez nagy valószínűséggel egy véres dark fantasy, ahol az emberek random öngyulladásra képesek. Egész biztos, igaz?

A fülszöveg alapján ez is a tucatregények közé sorolható, egy kis eltéréssel! Végre nem egy szürke egér kislány a főszereplő, aki halálosan beleszeret a suli legmenőbb csávócskájába. Nem, itt egy balhés csaj áll a középpontban. Ez kifejezetten tetszik. De a szerepek felcserélődésén kívül semmi izgalmas, vagy épp nagyon egyedi elem nincs.

A borító természetesen a jól megszokott sablon, vidám színek, lány meg boldogság. Pfff…..

Egy veszekedős-nevetős történetet látok, egy idióta szerelmet, egy sablonosan sexy okoskát és egy álomszép tinileányt, és persze már tudom előre, hogy e könyv legérdekesebb szereplői is a mellékszereplők lesznek, merthogy ebben a Rosieban én semmi potenciált nem látok az is hótziher. Na és ez a fiúcska, tuti kiderül, hogy valami irtó jófej, kis romantikus faszika, aki a regény végén természetesen száz százalék, hogy szerelmet vall, a mi kis leányzónknak.

Tovább a teljes bejegyzésre

Dióhéjban így telt számunkra a LOL projekt hete, viszont maradjatok velünk, mert a születésnapi bejegyzéssorozatunknak még mindig nincs vége!

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s