projekt

Nádasi – Só a kenyéren…

rohaggyakkete

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy király, s annak három lánya… Mindenki ismeri a mesét, tehát nem is ragoznám tovább. Eddig összesen két projekt köthető Nádasi Krisz nevéhez, pályafutásunk alatt ő az a szerző, akinek könyvei két projektet is megéltek. EDDIG! De mivel korlátozni kell munkásságunkat, s fókuszálni csupán erre az egy évre szabad, így ezt a két projektet igyekszem nektek bemutatni. Olyan ez a kapcsolat Krisszel, mint hűtőnek a mágnes, fehér ingnek a folt, vashiányos testnek a penge, kenyérnek, levesnek a só. Prológusnak a Nádasi…

nkriszNéhány szó Kriszről:
Nádasi Krisz vagyok, író. Jó pár regényem jelent meg, hagyományos és magánkiadásban, írok a Litera irodalmi portálra és a Kék tea magazinba, valamint a Bájoló kultúrmagazin irodalmi rovatvezetője vagyok. Emellett íróknak adok tanácsot: konkrétan lektorálok és szerkesztek, de van, akinek könyvkiadással kapcsolatban segítek, másoknak marketing stratégiát készítek. Ugyanis hiszem, hogy megfelelő támogatással bárkiből lehet író, akiben megvan az akarat és hajlandó tanulni.”

Első projektünk még 2015 telén volt esedékes. A könyvbe zárt karácsonyok című kötet összesen kilenc novellát tartalmazott különböző szerzőktől, amelyet hat bloggerünk értékelt. Extra tartalomként minden szerzővel készítettünk interjút, illetve Kriszt is zaklattuk néhány kérdéssel.

konyvbezartkaracsonyok

Második projektünkben egy igen fontos dolgot boncolgattunk, mégpedig az írás, azon belül is a kreatív írás szövevényes fonalát próbáltuk kibogozni együtt. A Hogyan írjunk könyvet? segítségével választ kaptunk olyan kérdésekre, hogy hogyan kell megtervezni egy szereplő karakterrajzát, összeegyeztettük a számot a személlyel, s feltérképeztük azt a világot, ahol történetünk játszódni fog. Ezt a projektet hárman vállaltuk be ( A három testőr)!

knw_kreativlogo

Egy kis hozzászólás tőlem ezen projekthez… Mivel ez volt az első sokoldalas könyv, amit a kis gépemen olvastam, így sokszor panaszkodtam, hogy nem látok, összefolyik… Így a többiek kénytelenek voltak tartani bennem a lelket. Meg hát ez volt a nagy visszatérés utáni első projekt!

nadasi

Ezek voltak tehát a fent említett projektek, örülünk, hogy velünk tartottatok. Reméljük, hogy hamarosan egy újabb Nádasi-projekttel ajándékozhatunk meg benneteket! Én itt leszek, remélem, ti is!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s