Improvizáció

Csak egy árnyék – Improvizáció

Timihez hasonlóan Sára is megnézte közelebbről a Csak egy árnyék című könyvet. Azt már tudjuk, hogy ez a könyv sajnos borító és fülszöveg alapján nem Timinek való – legalább is saját bevallása szerint -, de lássuk, mi a helyzet Sárával! Sára már vendégbloggerkedett nálunk, a Rengetegről írt. Mostantól pedig Ő Zhatria a leguán, csapatunk tagja!

Csak egy árnyék

Mikor Zsebi belenyomta kezembe, rögtön egy horror film borítója jutott eszembe. Majd kiderült, hogy női pszicho-thriller (ami bevallom, fogalmam sincs, hogy mit jelent) de legalább megközelítettem a műfajt, tehát átjött a könyv hangulata.

A fülszöveg annyira nem fogott meg, az igazság az, hogy nem lelkesedem a thriller/horror dolgokért, maximum valami csajos, ottalvós bulin vagyok hajlandó bevállalni, mert akkor röhöghetek a többieken, amint sikítoznak.  Vagy ha lenne pasim, vagy legalább randim, akkor egy ilyen jellegű film erejéig elmennék moziba, azért, hogy kövessük a kliséket, és amikor épp félnem kéne, odabújhatnék álmaim lovagjához, akinek – reményeim szerint -, igen kockás hasa lenne.

Viszont maga a kép nagyon tetszik, kitenném a szobám falára. Ha nem lennének ennyire komorak a színek, elmehetne valami romantikus Párizsi utcaképnek, amin a lány épp sétál a végzete felé. (Itt a jövendőbeli szerelmére gondolok, aki megváltoztatja addigi életét és boldogan élnek, míg meg nem halnak blablabla…)

De most, hogy jobban megnézem, inkább egy prosti sétál rajta az éjszakai műszakja után. És valami perverz szociopata leselkedik utána.  Na, jó, egészen bele lendültem (:D) Meg kéne szereznem a plakátot… ha már a könyv annyira nem hozott lázba .

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s