ajánló · Extra tartalom

5 felnőtt színező könyvmolyoknak

Ha már tisztában vagytok azzal, milyen pozitív hatásai is vannak a felnőtt színezőknek, és esetleg ti is kedvet kaptatok ahhoz, hogy ceruzát ragadjatok, ebben a posztba bemutatunk nektek 5 olyan példányt, amelyek kifejezetten könyvmolyoknak készültek!

A felsoroltak közt találtok hazai és külföldi megjelenést egyaránt, ami pedig hab a tortán, hogy a Harry Potter és az Assassin’s Creed színezőket akár ti is hazavihetitek, ha részt vesztek a Facebook oldalunkon folyó nyereményjátékon.

1.) Várlaki Tibor: Harry Potter színezőkönyv

2861286_5
Eredeti cím: Harry Potter Coloring Book  Kiadó: Gabo   Kiadás éve: 2015  Oldalszám: 96

Fülszöveg

 

A Roxfort négy címerétől kezdve a Weasley Varázsvicc Vállalat extravagáns portékáiig, a Harry Potter világa tobzódik a harsány színekben. Ezzel a könyvvel, amelyben egyaránt találunk alaposan kidolgozott illusztrációkat és a filmek készítése során használt grafikákat, a saját ízlésünk szerint színezhetjük ki a varázslóvilágot, a Roxforttól kezdve a Tiltott Rengetegen át megannyi helyszínig. A kötet oldalain találunk továbbá képeket mágikus lényekről és ikonikus jelenetekről, Harry első beosztási ceremóniájáról és a felejthetetlen végjátékról Voldemorttal, valamint olyan lenyűgöző filmes kellékekről, mint a Hírverő, a Kviddics Világkupa plakátjai és a Trimágus Kupa. A kötet végén 16 oldal színes anyagot találunk a mozifilmekből, melyekből inspirációt meríthetünk a rajzoláshoz.


2.) S. Lewis: Narnia krónikái – Színezőkönyv – Paulie Baynes eredeti illusztrációival

1247632_2
Eredeti cím: The Chronicles of Narnia – Coloring Book              Kiadó: Harmati Kiadói Alapítvány                         Kiadás éve: 2016  Oldalszám: 96

Fülszöveg

 

Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért!
Ez a lenyűgöző színezőkönyv a sorozat eredeti illusztrátorának, Pauline Baynesnek a képeit felhasználva rengeteg térkép, tekervényes minta, jól ismert idézet és illusztráció segítségével nyújt betekintést C. S. Lewis klasszikus és kedvelt sorozatának mind a hét kötetébe.
Vedd elő a színes ceruzáidat, engedd szabadon a fantáziádat, és éld át újra minden idők egyik legszeretettebb történetét!


3.) Németh Vladimir: Assassin’s Creed: A hivatalos színező könyv

890265
Eredeti cím: Assassin’s Creed Colouring Book  Kiadó: Fumax  Kiadás éve: 2016  Oldalszám: 72

Fülszöveg

 

Tele szemkápráztató rajzokkal az Assassin’s Creed játékokból! Ez a gyönyörű színezőkönyv olyan ikonikus jelenetek tartalmaz, mint amikor Ezio Leonardo da Vinci repülő szerkezetében cikázik Velence egén, Connor száguld a függetlenségi háború csatamezein, vagy Altaïr bizalomugrása egy várfalról. A kötet rengeteg mintát, képet és ábrát vonultat fel a történelemből, amelyek csak arra várnak, hogy az olvasó megtöltse őket színekkel és élettel.


4.) George R. R. Martin: A hivatalos trónok harca színezőkönyv

959158_2
Eredeti cím: The Official Game of Thrones Coloring Book  Kiadó: I. P. C. Könyvek Kiadás éve: 2015 Oldalszám: 96

Fülszöveg

 

KARD HELYETT MOST CERUZÁT RAGADJ!
Merülj el George R. R. Martin bestseller sorozatának világában ennek az egyedülálló, negyvenöt exkluzív illusztrációt tartalmazó színezőkönyvnek a segítségével.
Olvasás közben képzeletünk számtalan szemkápráztató képet elénk vetít egy olyan világról, ahol vörös a nász, zöld a tűz és az adósságokat aranyban róják le. A nagy sikerű saga rajongói most eme aprólékos részletességgel megrajzolt könyv segítségével kitölthetik a történet fehér foltjait – ha voltak ilyenek -, saját ízlésük szerint formálva a helyszínek, a szereplők, a hétköznapi tárgyak színvilágát.
A képeket olyan, világszerte elismert illusztrátorok készítették, mint Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomić, Adam Stower és Levi Pinfold.


5.) Kiera Cass: The Selection Coloring Book

166084
Eredeti cím: The Selection Coloring Book  Kiadó: Harper Collins Publishers Kiadás éve: 2016   Oldalszám: 96

Fülszöveg

 

Ha szereted a Párválasztó sorozatot, ez az aprólékosan kidolgozott színező könyv a legjobb barátod lesz! A gyönyörű rajzokat még „üresen” is öröm nézegetni, nem hogy kész állapotban. Sajnos eddig Magyarországon még nem jelent meg, de online bármelyik nagyobb könyves oldalról, vagy egyenesen a kiadó honlapjáról rendelhető.


Ha van kedvetek írjátok meg nekünk, hogy melyik könyvből örülnétek színezőnek,
üdv:
a Prológus csapata


petra_bio

Reklámok

5 felnőtt színező könyvmolyoknak” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s