Eladott jogok

Eladott jogok: Stephanie Garber – Caraval

A bejegyzés címe elég beszédes, de azért pár dolgot még megosztanék azon kívül, hogy valószínűleg hamarosan magyarul is olvashatjuk majd Stephanie Garber Caraval című könyvét.

Magával a könyvvel a borítójának köszönhetően ismerkedtem meg, hiszen elég ránézni és megállapítható, hogy gyönyörű. Majd ezek után SoSo is elég szépen rákattant, és célként tűzte ki, hogy kézben foghassa megjelenés után a könyvet, így fogta magát és megrendelte. Azóta már el is olvasta, és megszállottan rajong érte. Viszont, amíg azt várta, hogy a Bookdepository feladja  könyvecskéjét, rátalált Stephanie Garber oldalára, ahol van egy bejegyzés az újonnan eladott jogokról. (Ha valakit érdekelne itt megtalálja) Bizony, Magyarország is ott van a felsorolt országok között, a Libri kiadó jóvoltából érkezik majd hozzánk a könyv! Hát, nem csodálatos? 🙂

Ha pedig szeretnétek egy kicsit többet megtudni a könyvről, akkor olvassátok el a fülszöveget, amit RavenS le is fordított nekünk!

caraval-stephanie-garber.jpg

Bármit is hallottál Caravalról, nem érhet fel a valósághoz. Több mint játék, több mint előadás. A Caraval áll a legközelebb a varázslathoz ebben a világban.

Üdvözlünk a Caravalban – Stephanie Garber sodró lendületű meséjében két testvérrel a főszerepben, akik elszöknek kegyetlen apjuktól, mikor belépnek ebbe a veszélyes intrikákkal átszőtt, legendás játékba.

Scarlett még sose hagyta el azt az apró szigetet, ahol ő és szeretett testvére, Tella hatalmas és könyörtelen apjuk árnyékában élnek. Most, hogy az apjuk elrendezett házasságba akarja kényszeríteni Scarlettet, a lány álma, hogy láthassa a Caraval távoli, évente csakis egyszer bemutatott előadását, ahol a közönség is beszállhat a játékba, véget ért mielőtt elkezdődhetett volna.

De idén mégis megérkezik a hőn vágyott meghívó. Egy titokzatos tengerész segítségével, Tella megszökteti Scarlettet, hogy láthassa az előadást. Azonban amint megérkeznek, Tellát elrabolják, méghozzá nem más, mint a Caraval megalkotója, a géniusz Legenda. Kiderül, hogy az idei Caraval középpontjában nem más áll, mint Tella, és az lesz a nyertes, aki először megtalálja a lányt.

Scarlettnek mindig azt mondták, hogy bármi, ami a Caraval alatt történik a gondosan megtervezett előadás része. Mindennek ellenére, a lányt teljesen behálózza a szerelemmel, bánattal és mágiával átszőtt játék, a többi résztvevővel együtt. Nem számít, hogy a Caraval valóságos-e, avagy puszta káprázat, Scarlettnek meg kell találnia Tellát, mielőtt a játék öt napja a végéhez ér, és a veszélyes következmények láncolatában, a testvérének örökre nyoma vész.

Reméljük a Ti érdeklődéseteket is felkeltette a Caraval, mi már nagyon várjuk!


zsebi_bio

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s