Extra tartalom

DIY ajándékötletek árnyvadász-rajongóknak

Egy könyvmolynak tökéletes ajándékot adni, valljuk be, elég nehéz. Főleg, ha nem szeretnénk sokat költeni, vagy könyvet venni. Ilyenkor gyakran órákig törjük a fejünket, vadul keresgélünk az interneten és vagy sikerrel járunk, vagy pedig feladjuk, és inkább beruházunk egy 20. tábla csokira a születésnaposnak. A mai cikkünkben elhoztunk nektek 5 olyan ajándékot, amelyet a bevállalósak akár otthon is megcsinálhatnak, vagy aki a kényelmesebb megoldást választaná, meg is rendelheti, esetleg személyre szabottan megcsináltathatja.

Az alábbi ötletek a Shadowhunters hét keretében természetesen árnyvadászos variációban szerepelnek, de egy kis kreativitással bármilyen más könyvhöz lehet igazítani őket.

shadowhunters nyaklánc
forrás

1.) Nyakláncok
Az örök darab, ami garantáltan mindenkinek elnyeri a tetszését, és sosem lehet belőle elég. Fémmedálosat bármelyik online áruházban tudtok rendelni pár száz forintért, de ha kicsit személyre szabottabb végeredményt szeretnétek, érdemes megpróbálkozni az üveglencsés technikával. Mindössze üveglencsére, méretben hozzá passzoló medálalapra (jobb helyeken a kettőt együtt árulják) és megfelelő hosszúságú láncra, ékszerragasztóra, továbbá egy kinyomtatott képre lesz szükségetek. Egy nyaklánc 5 perc alatt összeállítható, ráadásul egy tubus ragasztóval egy hadseregnyi ember nyakát is teleaggathatnánk medálokkal, szóval igen költséghatékony is.

2.) Könyvjelzők

d513307629c2ba08a17c80a28e6cc1e2
forrás

Ismételnem kell magamat, de könyvjelzőből sem birtokolhat eleget az ember. Az a jó ebben az ajándékban, hogy akármihez is értesz, biztos, hogy tudsz alkotni valami szépet. A számítógépzsenik szerkeszthetnek képet, majd fényes, vastagabb lapra kinyomtathatják, a pepecselni vágyók megpróbálkozhatnak a hímzéssel, az origami-pártiak rúnás papírcsodákat alkothatnak, a kalandvágyók pedig drótból készíthetik el alkotásaikat. Ebben a kategóriában nincs határ, mindenki ki tudja élni minden rejtett kreativitását.

3.) Bögrék
A bögréket mindenki szereti, pláne a könyvmolyok. Nincs is szívmelengetőbb, mint egy borongós reggelen a kedvenc, könyves témájú bögrénkből szürcsölni a kávét, pláne, ha kézzel készítették! Egyszerű fehér bögrét bárhol lehet venni pár fillérért, ezen kívül pedig nincs is másra szükségünk, mint egy porcelánfilcre és egy szellemes feliratra, amit a bögrére pingálhatunk. A filctől függően rajzolás után egyből használhatjuk is, vagy pedig előbb sütőben ki kell sütni a bögrét, hogy fixáljuk a művünket, erről mindenképpen tájékozódjunk, mielőtt víz érné a feliratot!

14yn0v-l
forrás

4.) Telefontokok

mwo,1000x,iphone_7_snap-pad,750x1000,f8f8f8.lite-1u2
forrás

Manapság a telefontok is egyfajta önkifejezési eszközzé vált, hát miért ne lehetne ezt is árnyvadászos témájúvá varázsolni? Egyszerű átlátszó telefontokot már mindenhol lehet kapni elég olcsón, innentől kezdve pedig a potenciális barkácsoló ügyességén áll a dolog. Aki annyira még nem bízik a képességeiben, csodálatosabbnál csodálatosabb képeket tud kinyomtatni, majd a tok belsejére áttetszőre száradó (!) ragasztóval rögzítheti. Aki biztosabb magában, alkoholos filccel is rápingálhatja a kívánt feliratot, szimbólumot a telefontokra.

Időigényesebb, de annál személyesebb alternatíva, ha filcből, vagy más strapaíró anyagból magunk varrunk mindenféle szimbólummal ellátott telefontartót az ajándékozottunknak.

raunisex_tshirtx2950e0e1dd064437a66dfront-c6485907501000-bgf8f8f8-lite-1u4
forrás

5.) Párnák, pólók
Ha biztosra tudod az ajándékozottad méretét, vagy pedig a nappaliját szeretnéd feldobni egy menő dekorációval, nincs is másra szükséged, mint egy kis textilfestékre! Akik biztosak magukban nyugodtan pingáljanak szabadkézzel, de akiknek a vérében nem buzog túl a művészi véna, kartonból vágjanak sablont és voilá, probléma megoldva! Viszont mind a két módszernél oda kell figyelni, hogy azon réteg festék alá, amelyre éppen festünk, tegyünk egy kartont, esetleg 2-3 újságot, hogy a festék biztos ne szivárogjon át a póló hátrészére, és fogja be azt is!

Reméljük sikerült néhány használható ötlettel ellátnunk titeket, ha esetleg kedvet kaptatok a kézműveskedéshez, nyugodtan küldjétek el nekünk kész munkáitokat Facebook-on, vagy jelöljétek meg Instagram profilunkat a képen! További érdekességekkel az árnyvadász világgal kapcsolatban kövessétek figyelemmel projektünket, és ne felejtsetek el részt venni a nyereményjátékunkon!

petra_bio

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s