Extra tartalom · projekt

Az árnyvadász lét rejtelmeiről szarkasztikusan

A legelvetemültebb CC fanatikusok fejében már biztos felütött a fejét az a gondolat, hogy ők biz isten árnyvadászok lesznek. Ennek két módja van: cosplayt készítesz, vagy ami kicsit nehezebb, követed az alább felsorolt utasításokat. A cikk nem feltétlen a Clare fanokat célozza meg, ez inkább szatírának van szánva, az általában vett árnyvadász társadalom negatív tulajdonságait emeli ki a legtöbb pont.

1, Fekete, csak és kizárólag fekete

Rockereknek és gothoknak nincs gondjuk, viszont a színesebb egyéniségeknek le kell mondaniuk a szivárvány minden színéről, mert egy árnyvadász inkább eszik kannibál kacsát, mintsem, hogy a feketén kívül bármilyen más ruhadarabban tündököljön. Jó, kicsit könnyítünk a dolgon, a fekete minden árnyalata érvényes, azaz hordhatsz szürkét is!

2, Légy szívdöglesztő!

Ki olvasott már kevésbé esztétikus árnyvadászról? Senki. Szóval ha erre az állásra pályázol, a darázsderék és az irreálisan tökéletes külső elengedhetetlen lesz számodra.

3, Légy nagyképű, és utáld azt, ami más!

Nem kell feltétlen rasszistának lenned, de az alvilágiakkal nincs haverkodás, embereket is kötelező jelleggel kell lenézned, valamint a nephilimek a legjobbak, a legszebbek, a legtökéletesebbek. Ennél alább nem adnak.

4, Ne legyen remegős a kezed!

Csak képzeld el, ahogy remegő kézzel próbál valaki rúnát rajzolni. Nevetségesen festhet, de elég nagy szívás, ha épp jön Agramon és gyorsan kéne azt a rúnáz felrajzolni.

5, Ne rettegj fóbiásan a vértől!

Ha undorodsz a vértől, akkor ez sem a te szakmád lesz, mert bizony árnyvadászként elengedhetetlen, hogy bemocskold a kezed. Nem lenne fair a társaddal szemben, ha a párbaj közepén elhánynád magad, vagy épp elájulnál otthagyva őt a pácban.

6, Ne legyen szabad akaratod!

Van némi önálló véleményed? Saját ötleted? Ne! A Klávé megkövez, ha valami újjal állsz elő, ami lehet, hogy jobb, mint ami eddig volt, de a probléma az, hogy ÚJ! És ha nem mented meg a világot, akkor nem valószínű, hogy kegyeikbe fogadják újítási javaslataidat. Ez már csak így megy egy ilyen konzervatív társadalomban.

Vagy ha ezek a pontok túl szigorúak a számodra, akkor egy napra is válhatsz árnyvadásszá egyszerű cosplay segítségével. Fekete nadrág, fekete póló, filccel rúna a kezedre és csókolom. Persze ennél professzionálisabb dolgokat is lehet készíteni, de ahhoz már anyag kell.


fanni_bio

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s