Extra tartalom · illusztrációk · projekt

PRObi – avagy mágikus kacatok boltja

PRObi

Régen volt már, hogy a PROktiker megnyitotta kapuit, és az azóta folyamatosan növekvő keresletre tekintettel a vezetőség egy újabb bolt megnyitása mellett döntött. Így jött létre a PRObi, mely a mágikus kacatok forgalmazásában úttörő szerepet tölt be Magyarországon.

A bolt kínálata igen bő, megtalálható itt minden a kínai utángyártott varázspálcától a bibircsókot okozó testápolón át az iszákos férjet elűző seprűmodellekig.  Nyitási akcióként 9 és 3/4 % kedvezményt adunk az itt bemutatott három, rendkívül haszontalan tárgy árából.  (A terméket soha semmilyen körülmények között nem vesszük vissza. Onnantól kezdve, hogy valaki megveszi, övé a felelősség a mágikus munkavédelmi szabályzat értelmében.)

ProTipp: A képek külön ablakban megnyitva nagyíthatókká válnak!

Nézzük hát mit is akarunk Önökre sózni kedves vásárló!

1. PARA Párna

A PARA Párna funkciója, hogy az unalmas horrorfilmek helyett valódi rettegéssel töltse meg a fejed, méghozzá álmodban. Így nemcsak az időt, de a mozijegy árát is megspórolod.  Alkalmazkodik a felhasználó legnagyobb félelmeihez és sokkal valósághűbb hatású, mint a képernyőn mászkáló maszkírozott zombik. A varázstárgy működésbe hozásához minden információt megtalál a szórólapon.

parapárna

2. LámpaLÁZ

A LámpaLáz tervezőit nem a  Szombat Esti Láz ihlette, sokkal inkább a lógós diákok, akik kicsit sem meggyőzően színlelnek betegséget, továbbá Aladdin és az a bizonyos csodalámpa.  A lámpa hangulat- és illúzióvarázslatot használ, hogy tuti át tudd verni anyut, aput. 😉 (Használata illegális, de tárolása nem ütközik törvénybe.)

lámpaláz

3.  NAPszemüveg

Ez egy speciális bioritmusú varázslatos személyeknek kifejlesztett szemüveg. Megnyújta az éjszakákat, ezért hasznos az álomkórban szenvedőknek és azoknak is, akik éjszakai életmódot élnek. Vámpírok, sorakozzatok!

NAPszemcsi

A mi fantáziánk most csak ennyire futotta, de igyekeztünk mindenféle varázslatot beletölteni ezekbe a hétköznapi tárgyakba.  Ha már ti is gondolkoztatok mi van a pálcán innen és seprűn túl, nyugodtan osszátok meg velünk az ötleteiteket. Igyekezni fogunk a megvalósításukon! 😉

szonja_bio

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s