Extra tartalom · illusztrációk · projekt

#Pesti Potter – instagram kiadás

Mint már bizonyára felfedeztétek, előszeretettel rúgunk ki a hámból és csinálunk mást, mint amit kéne. Vélemény írás helyett egy másik könyvet elkezdeni, vagy olvasás helyett a képszerkesztő programokkal babrálni és egyéb munkakerülő magatartásformák figyelhetők meg nálunk. Ez a poszt is pontosan ilyen. Instagramozni hívunk titeket. A téma nem más, mint Harry Potterék Magyarországon!

Lássuk csak milyen képeket tennének ki, ha itt járnának:

hp03

Bellatrix nem nyugszik, Magyarországot is a Sötét Nagyúr igájába akarja hajtani, mert 100 év török megszállás nem volt elég a nemzetnek. Vígan pózol a megszállott boszink Vajdahunyad vára előtt.

piton

Nem lehet túl vidám az osztálykirándulás, ha Piton professzort küldik kísérő tanárnak. Szerencsére egyik diáknak sem kell ettől rettegnie, ugyanis a professzor gyógyszeripari konferenciára érkezett. Haladni kell a korral, nem lehet mindent meggyógyítani varázsporral.

hp1

Az ifjú Potter a legváratlanabb helyeken botlik bele a dolgokba. A szokásos turista körúton nem belebotlott egy cikeszbe? Aztán nehogy arra legyünk figyelmesek, hogy az országalmának is lába kél követve régi cimborája a korona példáját.

hp02

Biztosak vagyunk abban is, ha Umbridge ide tévedne egész véletlenül, rögtön megpróbálná megreformálni az oktatást. Ennek várható eredményéről sajnos nincsenek elképzeléseink, de ha a közlekedési kérdésekbe is beleütné az orrát legalább időben érkeznének a vonatok. A wifitől viszont egész biztos elbúcsúzhatnánk az ő “vezérigazgatói” ténykedése alatt.

Mit gondoltok a többi szereplő milyen képeket tenne közzé? Ha bármilyen ötletetek támad, osszátok meg velünk nyugodtan.


szonja_bio

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s