Extra tartalom · fidget spinner · prológus · Uncategorized

Könyves fidget spinnerek

kossuthhétkészebb

Aktuálisan mindig van valamiféle trend, ami végigsöpör az emberiségen. Amit mindenkinek ki kell próbálnia, meg kell szereznie, hogy aztán minél nagyobb erőn hangoztatni tudja, mennyire értelmetlen az adott dolog. Mert általában így szokott lenni, nem? De nem is ezt hivatott eldönteni cikkünk, ugyanis olyan érdekes spinnereket gyűjtöttünk össze, amik valamilyen módon kapcsolódnak a könyvek világához. Természetesen a legnagyobb “klasszikusok” szerepeltetik leginkább magukat felsorolásunkban. Egy viszont biztos. Néhány fidget spinner-t látva mi is érezzük azt a bizonyos “KELL” érzést.

075bf5388f015b0d2825fca37946b251

Star Wars

Ki ne szeretne egy Darth Vaderes akármit? Na ugye! A legnagyobb rajongók teljes bizonyossággal nem szívlelik a hype miatt kialakult, a sorozatról semmit sem tudó “rajongókat”, de a fentebb látható spinnerek minden bizonnyal megférnek egymás mellett bármilyen típusba tartozó rajongók kezében. Bár a jobb felső sarokban lévő három karaktert is felvonultató változat is igen látványos, de a Darth Vadereset semmi sem übereli.

Harry Potter

A Harry Potteres könyvek, tárgyak, akármik úgy látszik, hogy sosem fog kimenni a divatból, de ezt nem is csodáljuk. Ez az a sorozat, ami megérdemli, hogy már évek óta töretlenül is a láthatatlan trónunkon ücsörögjön. Nem is kérdés, hogy a spinnerek világában is ehhez kapcsolódóan készítették el a leglátványosabb darabokat. Nézzük csak meg azt a cikeszt, szerintem ennél ötletesebbet keresve sem találhatunk, de lényegében bármelyiknek örülnénk, ha kezeink között pörgethetnénk.

Walking Dead

Ha kreativitásról kell beszélni, akkor a Walking Dead rajongók sem panaszkodhatnak. Ez a SHERIFF felirattal rendelkező spinner, amit első ránézésre nem is mondanánk annak, igencsak elnyerte tetszésünk. Bármilyen gyűjtői készlet ékes darabja lehet.

Game of Thrones

aefc9bae614e50aa4d568f2a42191bf3

A nagy sikerű George R. R. Martin sorozat is büszkén képviselteti magát egy spinnerrel, de mind tudjuk, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít igazán. Erről pedig bizton állíthatjuk, hogy minőségi darab, ami éppannyira látványos is. Na, GoT-osok? Kinek tetszik ez a fidget spinner?

Hunger Games

41oXfsuPW1L

Szintén egy darabot felvonultató “listánk” következik egy kis extra tippel fűszerezve, aminek segítségével nem csak Suzanne Collins remekét tudjuk gyűjteményünkben, hanem bármilyen könyvhöz kapcsolódót. Nincs szükség másra csak egy akármilyen színű fidget spinnerre, valamint egy nyomtatóra. Nézzük meg, hogy spinnerünk közepén található kör milyen méretű, majd ehhez mérten készítsük el képünket, amit kinyomtatva, felragasztva már használhatunk is.

Nektek melyik spinner tetszik legjobban az összeállításunkból? Hiányoljátok valamely kedvencetekhez kapcsolódót? Írjátok meg nekünk! 🙂

uszáma_bio.png

Képek forrása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s