Extra tartalom · projekt · prológus

Top 7 dolog, hogy mire NE használd a Spinnert!

Már a kiadványban is olvasható, hogy a Spinner bizony lehet veszélyes játék is, ha nem vigyázunk, akkor komoly sérüléseket képes okozni. Mondjuk melyik játék nem? Ne a fogaddal szedd le a csapágyat (ismernek már engem XD), semmi esetre se tedd az arcodhoz a forgó (vagy pörgő?) Spinnert, illetve vannak olyan trükkök, amelyeknél a fém változat helyett ajánlatosabb a műanyagot használni. Aztán egyszer csak minket is elkapott az ihlet, és összegyűjtöttük, hogy mire NE! használjátok a Spinnert.

1.: A Spinner nem Frizbi!

De nem ám! Előfordulhat, hogy trükközés közben kiesik a kezedből, és véletlen balesetek is történhetnek. Ám ha tudatosan dobálod a talajjal vízszintes pályára állítva a Spinneredet, akkor komoly gondot okozhatsz neki, nem beszélve embertársaidról, esetleg saját magadról. Elég nagyot tud ütni ez a kiskaliberű jószág, nekem elhiheted. Pedig én nem frizbiztem vele, csak túl béna voltam néhány trükkhöz.

2.: De nem is Ventilátor.

Igen, mindenkit gyötör a hőség, előszeretettel hajtogatjuk a Winter is coming! nyugtató jelmondatot és a pokolra juttatnánk a Napot, ha megtehetnénk még ma. Természetesen vágyunk a jól megérdemelt hideg levegőre, de azt nem a Spinner hivatott elhozni. Egyébként sem célszerű az archoz közel rakni, a szempilládat sem fogja begöndöríteni, és bizonyára a test más részein is tud hasonlóan csúnya, csonkító, de legalább fájdalmas merényleteket végrehajtani.

spin

3.: Ahogyan kislabda sem.

Már kifejtettem, hogy ez a találmány emberre veszélyes, tehát épeszű keretek között illik használni. Ne dobd, ne rúgd, és ne az legyen a legnagyobb szórakozásod, hogy szakrálisan kivégzed vele bajtársadat. Áldozz inkább kecskét! (Persze ezt is csak finoman, a kínzás nem megengedett!)

4.: Nem sorolható a hajformázó szettek közé.

A csapágyba beakadó haj azt gondolom, hogy senkinek sem lenne igazán ínyére, ha lehet, akkor ezzel se próbálkozzatok! Felejtsétek el, hogy a forgó technikát kihasználva akartatok hajat göndöríteni, még akkor is, ha teljesen logikusnak tűnik, hogy a lyukakat a tincseitekkel töltitek fel.

5.: Fuxnak sem nevezném.

Igaz, hogy bármikor fűzhetünk bele valamiféle láncot, de elég nehéz nyakbavalóval lenne dolgunk, másrészt eléggé balesetveszélyes. Lehúzza a gravitáció, beleakad valamibe, mi pedig elveszítjük csinos kis fejünket.

6.: Nem kisállatok játékának tervezték!

Egyáltalán nem buli kipróbálni, hogy mondjuk házi kedvenced mit szólna hozzá, ha mostantól a műegér helyett ilyennel kellene játszania. Mint már korábban mondottam volt, veszélyes játék, és komoly sérüléseket tud okozni. Illetve ahogyan téged, úgy őket sem elégíti ki orálisan a játék szájba vétele.

mpkány

7.: De legfőképp, NEM repülő csészealj!

Tehát felesleges egy egész napot arra áldoznod, hogy összefantáziálj egy komplett űrsztorit, majd várd, hogy a földönkívüliek megszállják a szobád, kikelve az eddig hűséges Spinneredből. Sajnálom, de ez sem fog megtörténni, ahogyan Justin Bieber legújabb klipjében sem fogsz szerepelni. Szomorú, de túléljük.

Nektek milyen javaslatotok van, mire NE használjuk még a Spinnert?


cersei_bio

 

 

 

Hozzászólás