Érdekességek · Extra tartalom

Róka és Kisherceg kalandozik

Mint már biztos olvastátok, ha követtek bennünket, Róbert Katalinnak nemrégiben új regénye jelent meg, Szelídíts meg! címmel (Ha kíváncsiak vagytok a könyvre, Facebook oldalunkon több bloggerünk értékelését is megtaláljátok róla.) Ennek két főszereplőjét keltette életre L’Orsolina, aki édesebbnél édesebb figurákat köt, varr és horgol.

Itt viszont még nem ér véget a történet: a két baba június 28 óta szerdánként különböző helyeken feltűnt az országban – amit az írónő Facebook oldalára a #rókaéshercegkalandozik hashtag alatt közzé is tett. Ezekből hoztunk számotokra néhány szemelvényt, az összes kalandot végigkövethetitek ITT.


1

Június 28. – “Amíg várjuk, hogy jöjjön az ősz és megjelenjen a regény, L’Orsolina jóvoltából Rókáék útra kelnek, és kalandokat élnek meg. Most például a Cserháton található Tepke kilátón szelfiznek. 
Ha szerda, akkor kaland! Így vidám a nyár :)”

 

4

Július 12. – “Szerdaaa! Akkor #rókaéskishercegkalandozik
Ezt mondjuk Róka találta ki, úgy kellett rábeszélnie Kisherceget, aki végig azon parázott, hogy jönnek a rendőrök. Vagy hídőrök. Vagy bárki.
Igaz, páran néztek furán rájuk, amíg fotózkodtak… 

3

Július 26. – “Ha szerda, akkor kaland! 
Róka eléggé tartott az evezéstől, mert mi van, ha túl bénának bizonyul? Ha a hülye, vékony karjaival nem tud elég erősen húzni? Mert az rendben, hogy Kishercegnek a kosaras hátterével menni fog, de neki…?
Kisherceg nem tartott semmitől. És igaza volt, mert jól sikerült az evezés 

2

Augusztus 2. – “Róka és Kisherceg elkalandozott kirándulni. Kikötöttek egy vadászlesen. Róka szerint vadászni baromira gonosz és kegyetlen dolog, Kisherceg szerint viszont innen gyönyörű a kilátás, ezért érdemes inkább azt csodálni 

6

Augusztus 23. – “Nem Sziget és nem Volt, de Róka és Kisherceg ezen a nyáron egy apró (családias és nagyon hangulatos) fesztiválon tűnt fel, a Börzsönystockon 

7

Október 4. – “Ha szerda, akkor kaland!
Róka és Kisherceg elment a Nyugati téri Alexandra tetejére, és onnan fotózkodott a pályaudvarral, mert egy könyvesbolt jó, egy naaagy könyvesbolt még jobb, a Nyugati pályaudvar meg szép 😉
#rókaéskishercegkalandozik, és már a könyv is közeleg! 

8

Október 11. – “Utolsóból lesz az első kaland
Míg a regény megjelenésére vártunk, Róka és Kisherceg minden szerdán kalandozott az országban. Kicsit megismerhettétek a jellemüket, láthattatok pár fontos helyszínt a regényből, lélekben velük lehettetek. És most itt az utolsó szerda: Róka és Kisherceg megérkezett. A könyvesboltokba.
Legyen saját kalandod! Szerezz be egy kötetet, és küldj nekem fotót róla, vele, hogy szerdánként tovább kalandozhassunk!

 

petra_bio

Róka és Kisherceg kalandozik” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s