Bookstagram · Extra tartalom · projekt · prológus

High Fantasy Bookstagram

highfantasyprojekt

Már számtalanszor elmondtuk, hogy imádjuk a borítókat, hát még akkor, amikor egy szép háttérrel fotózzák le őket. Legnagyobb örömünkre az Instagramon szebbnél szebb képekkel találkozhatunk.

Eheti témánk a High Fantasy, így nem meglepő módon ehhez kapcsolódó könyveket válogattunk össze.

Az árulás szépsége

Első könyvsorozatunk a Fennmaradottak krónikái.
Mind a három könyv borítója nagyon szép, amikkel a dekoráció nagyon jól harmonizál. Mind a négy kép bookish_mai érdeme. Személy szerint nagyon szeretem nézegetni a fotóit, mert valahogy mindig eltalálja a megfelelő kiegészítőket, amik illenek a könyv hangulatához, stílusához.


Hó, mint hamu

A következő képek is bookish_mai Insatgramjáról vannak, amik szintén nagyon jól sikerültek. Itt is látszik, hogy előszeretettel használ virágokat, és gyertyákat a díszítéshez, amik könnyen beszerezhetőek, és gyakorlatilag bárhol megtalálhatóak.
A képeken a Hó mint hamu sorozat három kötetét láthatjuk, amiből eddig Magyarországon kettő jelent meg, a Hó mint hamu és a Jég mint tűz.


Six of crows
A következő képek a Six of Crows sorozatot ábrázolják, leginkább az első részt. Itt már kicsit változatosabb a felhozatal, már ami az alkotókat illeti.
Az első fotót thebookorder készítette, egy egyszerű kép, de a karjára festett minta ad egy kis pluszt, amitől mégis, valahogy felkelti az ember figyelmét. Ez a helyzet a középső képpel is, amit bookstorefinds oldalán találtam.

A bal, alsó kép a már előbb említett bookish_mai  érdeme. A megszokott módon egyszerű, letisztult, mégis nagyon szép.

A két jobb szélső pedig bookisglee munkája. Ő egy kicsivel több kiegészítőt használt, de még így is a könyvek vannak a középpontban.


The winner's cure

Egy újabb bookish_mai összeállítást láthatunk. A színek gyönyörűek, amik nagyrészt a könyveknek köszönhetőek, de a fények és az elrendezés is kellemes hatást nyújt. A nyertes trilógia köteteit láthatjuk, ebből Magyarországon eddig kettő jelent meg, A nyertes átka, és A nyertes bűne.


Üvegtrón

Végül bloggereink nagy kedvence Sarah J. Maas írónő Üvegtrón sorozata következik.
Az első kép thebookorder alkotása, amin az eddig megjelent kötetek szerepelnek. Letisztult, semmi extra kiegészítő, leszámítva a kis bábut középen. A hangsúly teljes mértékben a könyveken van.

Az alatta lévő fotót szintén bookish_mai készítette, ahogy a mellette lévőt is.

A jobb felső sarokban látható képen nagyon tetszik a lépcsőzetes megoldás, valamint a gyertya is. A készítője bookisglee, akinek már megcsodálhattuk más alkotásait is.

Végül az utolsó kép bookstorefinds oldalán található. A fehér, fekete háttér miatt nagyon szépen kiemelkedik a zöld borítós könyv, szinte kiugrik a képből.


Ha tetszett a cikkünk látogass el a Facebook oldalunkra is!

timi_bio_2

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s