ajánló · Érdekességek · Kedvencek · történelem · történelmi vonatkozás

Hová látogatnál el Angliában? – Körkérdés

Ezt a hetet Angliával töltjük. Ma arra voltunk kíváncsiak, hogy tagjaink közül ki hová látogatna el legszívesebben. Nehezítettük a helyzetet, hiszen a feltett kérdésre csupán egyetlen helyszínt adhattak meg válaszul. Természetesen, mivel a szövegértés néhol továbbra sem az erősségünk, így születtek több helyszínt magába foglaló válaszok is. Vagy csupán arról van szó, hogy Anglia olyannyira csodálatos, hogy egyszerűen nem is lehet dönteni?

RavenS: Winter Wonderland a Hyde Parkban, mert imádom a telet, és mert minden évben gyönyörű. 🙂

timthumb.php

Zsebi: RavenSt. :3 Ahhoz már csak vissza kell migrálnia. Amúgy tudom, nem vagyok normális, de tuti a Primarkba vezetne az első utam. xD

Netra: Mióta a Pokoli szerkezetek sorozatot elolvastam, azóta szerettem volna elmenni egyszer Walesbe, így természetesen Cardiffba, a fővárosba látogatnék el. Imádom a várakat és kastélyokat, így mindenképp útba ejteném a Cardiff Castle-t és a Caerphilly Castle-t, de a kikötő és a Llandaff Cathedral sem menekülne előlem.

Poppy: Tower of London. Bírom a régi (és új 😀 ) börtönöket, wannabe kriminológusként ez egy szakmai csúcspont lenne, 😀 de egyébként is érdemes megnézni szerintem, ezt tutira nem bánnám meg. Amúgy nem voltam túl sok helyen Angliában, szóval még legalább 50 dolgot tudnék írni, de nem lehet. 😀

shutterstock_289093214

Noémi: Ne már! Lehetetlen egy dolgot írni, hiszen Anglia mindenkinek nagy kedvence, pláne, ha rengeteget olvas. Az én ilyen helyszínem is egy könyvhöz kapcsolódik, én Kentbe mennék a Squerryes Court-ot megnézni, ugyanis ott forgatták az Emma című BBC filmet, ami a valaha volt kedvenc filmadaptációm.

So-So: Tennék egy skót kastély túrát az biztos. Hátha útközben valami izmos kiltes rám találna 😆 .

Timi: Ez nem ér. 😦 Nem tudok választani, mindent megnéznék, amit csak lehet, még az utolsó zsákutcát is. 😀 Most nehéz helyzetbe hoztál. Hm… akkor legyen. A London Eye-t nem hagynám ki, mert biztosan gyönyörű a kilátás belőle.

London-Christmas

Luca: Most tavasszal szándékozom Angliába menni és a listám első helyén a Londoni Baker Street 221B megnézése áll. Nagy Sherlock Holmes rajongó vagyok, főleg a Benedict Cumberbatch-es feldolgozást imádom (az a pasi, egy zseniális színész!), és már nagyon régóta szándékozom megtekinteni, úgyhogy kíváncsian várom, hogy végre eljussak és megnézzem.

Mancs: Hát, lehet én vagyok a gagyi, de én még sosem jártam Londonban. Úgyhogy első utam biztosan oda vezetne, azon belül pedig a Harry Potter múzeumba.

Lorelei: Engem mindig is vonzott Skócia természeti szépsége. Alapjáraton nem vagyok nagy természetjáró, de az eddig látott felvételek alapján Skócia lenne az az ország, ahol hátra tudnám hagyni a sok technológiai kütyüt és csak feltöltődnék. Lehet, hogy festenék is.

Arwen: A hagyományos angol vidéki házakat egy idilli kis faluban. Az ilyenre tökéletes példa Cotswolds tája, ahol csupa ilyet lehet látni.

Cersei: Visszalátogatnék a Leeds-i kastélyba. Engem anno nagyon elbűvölt, igazán megtetszett, úgyhogy vigyázz Anglia, jövök! Még harminc év, és ott is leszek!

Leeds_Castle,_Kent,_England_3_-_May_09

Már csak egyetlen dolog maradt hátra, mégpedig az, hogy ti is megírjátok nekünk, hová látogatnátok el Angliában?


cersei_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s