Hédi – Thinking about you

Sziasztok!
Hadobás Hédi vagyok, egyeseknek Csokikecskeanyu, a merészebbeknek Ms. Csokikecske, de leginkább mindenkinek laza egyszerűséggel Hédi. A Thinking About You blog szerkesztőjeként ismerhettek már, lassan 2 éve tevékenykedek könyves blogomon, ahol leginkább könyvkritikákat találhattok olvasmányaimról, de meglehet, hogy egy-két Book Tagba is belebotlotok, ha az oldalt böngészitek.

Ha már az olvasmányoknál tartunk, akkor leginkább a Young Adult és New Adult regények világában érzem otthon magamat, ebben a témában olvasok a legszívesebben, de egy felettébb nyitott, és befogadóképes olvasónak tartom magamat, így minden műfaj és stílus érdekel, nagyon szívesen ismerkedek új dolgokkal. A legkedveltebb stílusú regényeim nagy része disztópikus, vagy fantasy, de az aktuális olvasmányom mindig a hangulatomtól függ, így gyakran veszek kézbe romantikus könyveket, néha kicsit komolyabb hangvételűeket, vagy csak szimplán szórakoztatótat. Természetesen, mint ahogyan a legtöbb vérbeli könyvmolynak, nekem sincs csak egy kedvenc könyvem, az egyenesen bűn lenne, de a Luxen sorozatot, Az Útvesztő sorozatot és a LOL könyveket kifejezetten kedvelem. Mindhárom említett sorozat egymástól nagyon is különbözőek, mégis kedvelem őket, mivel izgalmasak, romantikusak és néhol viccesek is, az olvasás pedig számomra egy szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó élmény, így ezek a kellékek elengedhetetlenek a tökéletes olvasási hangulathoz.

Kicsit személyesebb vizekre evezve, 14 éves gimnazista, könyvmoly és blogger lány vagyok, ami alapján nem számítok túl különlegesnek, hiszen nagy örömömre a kortársaim is egyre bátrabbak az olvasással és blog írással kapcsolatban. Az olvasás és írás mellett a fotózás és motorozás rabja vagyok. Ha már korábban szóba hoztam a kortársakat, akkor megjegyzem, hogy kortárssegítő vagyok, ezért nagyon érzékeny vagyok generációnk problémáira, legyen az devianciákkal kapcsolatos, vagy csak alapvetően az olvasás problémája. Egyértelműen, egy drogprobléma nem egyenrangú az olvasás szerepének háttérbeszorításával, de ha az egyik problémának megoldásáért sokat küzdünk, miért ne tennék ezt az olvasással is? Személyes misszióm az olvasás presztízsének javítása, népszerűsítése és megkedveltetése a hozzám hasonló fiatalokkal. A célom egyénileg is ez volt a blogom megalapításakor, hogy ahogyan én megosztom a véleményemet favorit regényeimről, mások is kedvet kapjanak az olvasáshoz és véleményformáláshoz.

Céltudatosságom és határozottságom mellett is mindig elérzékenyülök egy-egy kedves komment, vélemény, kritika kapcsán, hiszen fantasztikus élmény néhány olvasóbarát, blogkedvelő ember véleményét olvasgatni, mindig feltöltenek és inspirálnak. Számtalan pozitív élményem van a blogommal kapcsolatban, és tudom, hogy nagyon klisés, de valójában annak örülök leginkább, hogy ennyi ismerőst, barátot szereztem közös célunk és érdekünk által. Emellett kiemelkedő élményem például, hogy meghívást kaphattam a Kildara I. írók, olvasók találkozási eseményére, ahol több ismerősömmel és bloggertársammal is találkozhattam, akikkel egy szuper délutánt töltöttünk el Budapesten. Illetve, nem hagyhatom ki a Prológus megalapulását, hiszen mindig is álmom volt az, hogy egy könyves blogger közösség tagja lehessek, ezért is az egyik legnagyobb élményem életem során.

A Prológus internetes hasábjain leginkább a Kávéházban fogtok találkozni majd velem, de a Könyvespolcaink tájékán is megfordulok majd. Remélem, hogy örömmel fogjátok böngészni bejegyzéseinket, és csatlakoztok missziónkhoz, a könyvek népszerűsítéséhez!

Weblap: http://thinkingaboutyou.hu/