Zhatria

Nos, nem is tudom, hol kezdjem a bemutatkozást. Leglogikusabb kiindulópont a nevem lenne, de már itt akadályokba ütközök. Cersei szerint egy leguán vagyok, és nagyon ragaszkodik ehhez a névhez… de akárhogy is szeretné, nem tudok azonosulni vele, mivel semmilyen párhuzamot nem találok köztem és az említett állat között. Ha már annyira az állatokban szeretnénk gondolkodni, inkább lennék lajhár – mivel elég lusta vagyok-, vagy Star Wars imádatomnak köszönhetően, esetleg Jabba – habár ő nem állat, csak külsőleg egy nagy meztelencsiga. De ez is le lett szavazva, ugyanis Zsebi szerint nem kezdhetem a Prológus karrieremet ilyen förtelmesen pocsék nevekkel. Úgyhogy megállapodtunk a Zhatriában. De hiába minden, mivel azt a kemény két dolgot, amit eddig írtam, Sári néven közölték le.

Szóval arra gondoltam, majd mindig az adott hangulatomtól függően írom alá alkotásaimat. Amire remélem nem fog sokszor sor kerülni, mivel nincs érzékem hozzá: se nem vicces, se nem karakteres az írott stílusom, inkább szóban vagyok a toppon. Ezért is fogtok velem nagyrészt az Uszáma által vezényelt provlogger csapatban találkozni. Eddig úgyis csak szűk körben égettem magam, eljött az idő, hogy országos szintre emeljük.

De ameddig ez várat magára, a Prológus marketingeseként funkcionálok.

Amit még tudni érdemes rólam: imádom a fantasyket, illetve gyengébb pillanataimban a kosztümös romantikus regényeket se vetem meg, de ez utóbbit letagadom, ha kérdezik. Kedvenc íróim, akiket nem átalkodom több százszor is újraolvasni: J. K. Rowling, Patrick Rothfuss, On Sai.

Ennyi elég is lesz rólam, szerintem, már így is túl sokat járattam a szám.