ProCsata

melyikkonyvprocsata

Biztos mindenki volt már olyan helyzetben, hogy miután elolvasott és imádott – vagy fordított esetben utált – egy könyvet, rohant a barátjához, hogy megossza vele az élményeit. Aztán jött a fekete leves, és kiderült, hogy az illető pont az ellenkezőjét gondolja a könyvről. Mi is jártunk már így párszor, ezért arra gondoltunk, hogy egy új rovatot indítunk, és alávetjük magunkat egy ProCsatának, amikor egy beszélgetés keretein belül bebizonyítjuk, hogy a különböző nézőpontok, az ellentétes vélemények is lehetnek izgalmasak, érdekesek, és lehet igazságtartalmuk. 


procsata

Negyedik alanyunk, amit kivesézünk nem más, mint Sarah J. Maas A Court of Thornes and Roses, azaz a Tüskék és Rózsák udvara című könyve. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket tartsatok velünk Ti is, és vegyetek részt a ProCsatában!

A csata résztvevői: RavenS, Zsebi és Lorelei, plusz természetesen a választott könyv, a Tüskék és Rózsák udvara. A kérdezőbiztos pedig a megszokott módon a Prológus. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket tartsatok velünk Ti is, és vegyetek részt a ProCsatában!

>> Érdekel a Tüskék és Rózsák udvara csata!

>> Zsebi pozitív értékelése       >> Lorelei pozitív értékelése
>> RavenS negatív értékelése


procsatawpre

Harmadik alanyunk, amit kivesézünk nem más, mint Moskát Anita Horgonyhely című könyve. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket tartsatok velünk Ti is, és vegyetek részt a ProCsatában!

A csata résztvevői: Uszáma, Timi és természetesen a választott könyv, a Horgonyhely. A kérdezőbiztos pedig a megszokott módon a Prológus. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket tartsatok velünk Ti is, és vegyetek részt a ProCsatában!

>> Érdekel a Horgonyhely csata!

>> Timi negatív értékelése    >> Uszáma pozitív értékelése


procsata1200_400_grunge3

Második alanyunk, amit kivesézünk nem más, mint Sarah J. Maas Üvegtrón című könyve. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket tartsatok velünk Ti is, és vegyetek részt a ProCsatában!

A csata szereplői: RavenS, Uszáma, Fancsali, Zsebi, vendégbloggerünk: Lorelei, és természetesen elmaradhatatlan szereplő, az ehhez a csatához választott könyvünk, az Üvegtrón. Kérdezőbiztos most is, mint a múltkor: Prológus

>> Érdekel a második csata!

Pozitív értékelések: 

>> Zsebi értékelése      >> Lorelei értékelése

Negatív értékelések:

>> RavenS értékelése   >> Uszáma értékelése   >>Fancsali értékelése


procsata1200_400_v2

Első alanyunk, amit kivesézünk nem más, mint Alexandra Bracken Sötét elmék című könyve, amit John egyáltalán nem kedvelt, viszont Netra nagyon is. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket tartsatok velünk Ti is, és vegyetek részt a ProCsatában!

>> Érdekel az első csata! >> Csak a pozitív értékelés érdekel >> Csak a negatív értékelés érdekel

Reklámok