Értékelés · Idézetek · Maxim Könyvkiadó · Romantikus könyvek · Sikerkönyvek

Ana Huang: Twisted Lies (Twisted 4.)

„Nem ​a hazugság a legszörnyűbb dolog, amit megtenne ezért a nőért!

A szívdöglesztő és kőkemény Christian Harper valójában egy úriembernek álcázott szörnyeteg. Az erkölcsöt nem tartja sokra, a szerelmet még annyira se, ugyanakkor nem tagadhatja a vonzalmat, amelyet a szomszédjában lakó fiatal nő iránt érez. Idővel ez a nő lesz legsötétebb vágyainak tárgya, az egyetlen hatalmas talány, amin képtelen kiigazodni. És amikor lehetősége nyílik rá, hogy a közelébe férkőzzön, saját szabályait megszegve olyan ajánlattal áll elő, amit nem utasíthat vissza. Minden szörnyetegnek van gyenge pontja. Az övé ez a lány. A megszállottja lett. Ő a szenvedélye. És ő a kivétel az összes szabálya alól.

A kedves, félénk és a közösségi médiában szerzett hírneve ellenére introvertált Stella Alonso igazi romantikus lélek, aki évek óta fegyelmezetten tartja kordában a szívét. Két munkája mellett nincs ideje párkapcsolatra, és nem is igazán vágyik rá. De amikor a múltjából érkező fenyegetés elől annak a férfinak a karjaiba – és lakásába – menekül, akinél veszélyesebbel még életében nem találkozott, óriási a kísértés, hogy hosszú idő után ismét a szívére hallgasson. Mert bármilyen rideg is Christian, ha vele van, olyasmiket érez, amit azelőtt soha. Szenvedélyt. Biztonságot. Igazi vágyat.

Szerelmüket titkok és hazugságok szövik át… és amikor az igazságra végre fény derül, lerombolhat mindent.”

Kiadó: Maxim Kiadó (2024)
Oldalszám: 592
Eredeti cím: Twisted Lies
Fordította: Bujdosó István
ISBN: 9789634997382

Hihetetlen, mégis úgy tűnik, sikerült befejeztem egy újabb sorozatot, mely minden szempontból valóságos hullámvasút volt számomra. Habár a befejező rész Jules és Josh történetét nem tudta felülmúlni, kifejezetten megfogott, olvastatta magát. Aztán jött az a bizonyos epilógus… megtelt a szívem boldogsággal, hogy láthattam végre révbe érni kedvenc párosaimat.

Twisted sorozat utolsó részében Stella és Christian kapcsolatának alakulásába nyerhettünk bepillantást. Ahogyan azt az írónőtől már megszokhattuk, ebben a történetben sem volt hiány romantikából, akcióból és egy olyan alfahímből, aki ha kell, a világot is felégetné azért a nőért, akit szeret. Hölgyeim és Uraim, hadd mutassam be Christian Harpert, a Harper Security vezérigazgatóját, a titokzatos, befolyásos és igencsak mogorva milliárdost, aki megesik, hogy néhanapján féltékeny egy plüss unikornisra, mert hát ki más, ha nem ő?

Stella karaktere már az elejétől fogva szimpatikus volt számomra és ez a történet során egyre csak erősödött. Általa egy picit beleláthattunk az influenszerek világába, egyúttal pedig megtapasztalhattuk annak hátulütőit is egy újra felbukkanó stalker személyében.

– Fake dating
– Slow burn
– Morally grey MC
– Grumpy x Sunshine

A kedvenc trope-jaim egyvelege ez a regény, ám valahogy mégsem tudott úgy levenni a lábamról, mint azt vártam, ennek pedig leginkább egy oka volt: a hossza. A kötet majd’ 600 oldal, amivel önmagában nem is lenne gond, ha nem éreztem volna azt, hogy egy idő után csak egy helyben toporgunk, ettől pedig számomra nagyon vontatottá vált a sztori. Úgy éreztem, túl sok benne a felesleges ismétlés.

Ettől eltekintve, nem gondolom, hogy rossz történet lenne, sőt! Kifejezetten tetszettek benne a karakterfejlődések és abszolút sikerült elérnie az írónőnek, hogy felkeltse az érdeklődésem Dante és Vivian regénye iránt!

Rating: 4 out of 5.

Hálásan köszönöm a Maxim Könyvkiadónak, hogy olvashattam a regényt!

SFanni_bio2

Hozzászólás