Extra tartalom

Back to School: Könyves kiegészítők

Lassacskán megkezdődik az a tortúra, amit a fiatalok csak úgy emlegetnek: tanulás. Senki nem szereti, de annak érdekében, hogy kicsit feldobd ezt az unalmas és fárasztó folyamatot, összegyűjtöttünk olyan könyves kiegészítőket, amik hasznosak, és mosolyt csalnak az arcodra, mert mégis csak könyv van a dologban.

1. Notesz:

Noteszre szinte mindenkinek szüksége van. De, hogy ne azt az unalmas, sablonnoteszt keljen magaddal cipelned mutatunk pár könyves opciót:

s-l1600.jpg
Forrás

s-l500.jpg

2. Toll:

Ez is abszolút alapfelszerelésnek számít, de természetesen ezekből is találhatunk olyat, ami kifejezi a könyvek iránti szeretetünket. Az itt feltüntetett gyönyörűségek épp a Potterheadeknek kedveznek, de a legtöbb fandomban találni hasonlókat. Ami nekem külön tetszik, hogy van egy kis teszleksüveg, amiben a tollakat tárolni lehet. Remekül mutat az íróasztalon!

a_1.jpg
Forrás

3. Zokni:

Ruházkodni is kell, és csakhogy ne a szokásos könyves póló legyen, vegyetek könyves ZOKNIT! Ilyen másnak biztos nem lesz.

zokni-300x386.jpg

4. Tolltartó:

Tolltartók tömkelege közül lehet választani, de sajna csak ritkán akad az ember igazi gyöngyszemekre, mint például ez a kicsike itt:

kk.jpg
Forrás

5. Asztali ceruzatartó:

Ha már úgyis a ceruzák,tollak tárolásánál tartunk, nézzétek meg ezt a ceruzatartót. Nagyon hasznos és szép.

l.jpg
Forrás

6. Lámpa:

Sokszor megesik, hogy még éjnek évadján is tanul az ember a másnapi dolgozatra, ezért kell valami megvilágítás. Na, de, hogy ne azt az elcsépelt asztali lámpát használjuk, itt egy különlegesebb verzió.

f.jpg
Forrás

7. Táska:

Manapság már sok mindent lehet kapni, így könyves táskákat is, amikbe egy lazább napon lehet pakolni ceruzát és egy jegyzettömböt.

o.jpg
Forrás

8. Bögre:

Egy iskolai nap előtt jól esik egy pohár kávé/tea/kakaó, bármi. És, ha már iszunk, igyunk stílusosan.

20_bogre_4.jpg
Forrás

9. Sátor:

Igazán extrémeknek már könyves sátort is dobtak a piacra. Szóval, ha az év végén sátoros osztálykirándulást terveztek, tűnj ki a tömegből, és vegyél könyv alakú sátrat!

konyv1
Forrás

Reméljük kicsit lázba hoztunk titeket az iskolát illetőleg, esetleg még találtatok is valamit, amit szívesen megrendelnétek. A tanuláshoz sok sikert és kitartást kívánunk, és soha ne hagyjon el benneteket a remény!

Hozzászólás