ajánló · Extra tartalom · projekt · prológus

5 Álomgyár könyv a kívánságlistámról

Sziasztok!:) Az Álomherceg projekthét kapcsán arra gondoltam, hogy összegyűjtök nektek 5, az Álomgyár Kiadó által megjelentetett regényt a kívánságlistámról, vagyis olyan könyveket, amelyeket szeretnék beszerezni és/vagy elolvasni a jövőben.
(A fülszövegeket megtalálod a címekre kattintva!)

Mutatom is a listát:

  1. Baráth Viktória: Első ​tánc

covers_594134
Baráth Viktória könyveivel már nagyon régóta szemezek, azok közül is az Első tánc az, amelyik leginkább felkeltette az érdeklődésemet. Rengeteg pozitív véleményt hallottam már az írónő munkásságáról, így végképp kíváncsi vagyok a regényeire.

Egyébként a könyv nemrég jelent meg egy új kiadásban, új borítóval, szóval bárki számára könnyen beszerezhető a boltokban.

     2. Vi Keeland: A ​beosztottcovers_489762

Vi Keeland-től már volt lehetőségem olvasni, így nem is kérdés, hogy szeretnék megismerkedni a többi regényével is. Most A beosztottat emelném ki, amelyet szerencsére már sikerült beszereznem a könyvtáramba. Egy, a Fiatal szeretőhöz hasonlóan romantikus, vicces és édes történetre számítok, amely remélem, hogy elnyeri majd a tetszésemet.

     3. C. Harris: Újrajátszás

covers_460912
Nagyon szeretem a jégkorongos történeteket, valamint a második esély kapcsolatokat, így a fülszöveget elolvasva rögtön szerelembe estem ezzel a regénnyel. Kíváncsi vagyok rá, és nagy reményeket fűzök hozzá. Plusz pont, hogy szeretek új magyar szerzőket megismerni, így remélem, hogy hamarosan lehetőségem nyílik elolvasni ezt a könyvet.

 

4. Holly Miller: Álmomban ​már szerettelekcovers_588168

Egy nagyon izgalmas történetnek ígérkezik a kiadó újdonsága, amely egy különleges személyt és egy különleges kapcsolatot mutat be. Te mit tennél, ha előre tudnád, hogy a sorsotoknak nem lehet jó vége? Kitartanál és megpróbálnál változtatni? Vagy elengednéd a másikat, ezzel is megadva neki az esélyt, hogy talán a történet happy end-del végződjön?

    5. Kelényi Angelika: Barcelona, ​Barcelona (Caroline Wood 1.)

covers_539022

Kelényi Angelika sorozata nemcsak a fantasztikus borítóival, de a fülszövegeivel is levett a lábamról. Szerencsére az első kötetet már a polcomon tudhatom, amely olvasását izgatottan várom, hiszen egy szuper nyárias és mozgékony regényre számítok, amely garantáltan jó kedvre derít.

 

 

Ezek lettek volna tehát azok a könyvek, amelyeket én nagyon szeretnék elolvasni a kiadótól. Fantasztikus történetekre számítok, és remélem, hogy minél hamarabb lesz lehetőségem beszerezni a köteteket.

Ti olvastátok már valamelyiket? Ha igen, akkor hogy tetszett? És nektek mely Álomgyár kiadványok szerepelnek a kívánságlistátokon?


dorka_bio_2020

Hozzászólás